неділю, 20 січня 2019 р.

Тренінгове заняття з використанням мультимедії «Формування позитивного іміджу педагога»

16 січня 2018 р. в Долинському академічному гуманітарному ліцеї № 6 психологічною службою було проведено тренінгове заняття з використанням мультимедії «Формування позитивного іміджу педагога». Заняття складалося з організаційного моменту, вступу, основної та заключної частин. Брало участь в ньому 12 педагогічних працівників закладу.

Цікавим для педагогів було знайомство «Відверто кажучи….», яке допомогло створити сприятливу довірливу атмосферу в групі, та мозковий штурм «Що таке імідж?». Учасники тренінгу мали можливість в групах створити «Портрет сучасного педагога з позитивним іміджем», а також, у вправі «Павутинка», усвідомити присутність стереотипів у сприйнятті іншої людини. Натомість вправа «Наповнення власного кристалу» дала можливість навчання простим навикам самоаналізу та саморефлексії.

На завершення тренінгового заняття учасники мали можливість послухати притчу про скульптора. Також, з метою релаксації та рефлексії, для педагогічних працівників було запропоновано перегляд відеоролика «Імідж сучасного педагога» та роздано буклети. 

Загалом тренінгове заняття пройшло змістовно, цікаво, інформативно.





Немає коментарів:

Дописати коментар