понеділок, 11 березня 2019 р.

Зустріч з представниками проекту «Молодь і поліція»

27.02.2019 р. У Дитячій районній бібліотеці працівники відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області у рамках Всеукраїнського проекту «Молодь і поліція», провели цікаву та пізнавальну зустріч з учнями 8-А класу Долинського академічного гуманітарного ліцею №6. 
Метою проекту є донесення дітям інформації про їхні права та обов'язки, та повагу до прав інших, сприяння профілактиці правопорушень та формуванню активної громадянської позиції молоді.Шкільні офіцери з Івано-Франківська розповіли ліцеїстам про правову відповідальність, звернули увагу на найважливіші правові питання, які стосуються підлітків. Під час заходу правоохоронці змоделювали кілька життєвих ситуацій, учасниками яких є молодь. Також інспектори поліції розповіли про шкідливий вплив куріння, вживання алкоголю та наркотичних речовин..
Учні та класний керівник 8-А класу щиро вдячні працівикам бібліотеки за можливість побувати на заході та висловлюють подяку працівникам поліції за надзвичайно цікаву просвітницько-профілактичну роботу серед молоді.




Немає коментарів:

Дописати коментар